Kello käy, Sani! Aloittaa vauhdikkaan romanttisen sarjan

12 heinäkuuta 2023

Elina Aaltosen kirjoitti keskellä kauneinta kevättä sinkuksi jäävästä Sanista kertovan kirjan Kello käy, Sani!. Aaltonen, joka tunnetaan hyvän mielen kirjoista, on luonut täysverisen romanttisen komedian biologisesta kellosta, deittailusta ja sydänystävyydestä. Kirja on sarjan avausosa.

 

Kuinka monta miestä tarvitaan, jotta voi juhlia seuraavaa äitienpäivää oman vauvan kanssa? Nelikymppinen Sani jää yllättäen sinkuksi juuri kun ihanan rakkauden kesän pitäisi alkaa.  Hän päättää laittaa kesälomansa hyötykäyttöön – ei kun lapselle isää etsimään! Onneksi opettajalla on monta viikkoa lomaa. 

Elina Aaltosen kirjoittama Kello käy, Sani! aloittaa romanttisen hyvän mielen kirjasarjan. Storytelin käyttäjät pitävät erityisesti kirjasarjoista ja hyvän mielen kirjat ovat heti dekkareiden jälkeen toiseksi suosituin genre. 

"Kello käy, Sani! - romaanini parissa viettämäni vuosi oli minulle lahja. Vaikka Sanin tarina on fiktiivinen, tuntui sen kirjoittaminen aikamatkalta sinkkuvuosiini kotikaupungissani Kouvolassa. Kirja tarjosi minulle hetken paon arjesta, ja juuri sitä haluan antaa lukijoilleni. Suosittelen sujauttamaan tanssikengät jalkaan ja kiristämään pyöräilykypärän nauhan, sillä vauhtia ei tule puuttumaan!", kertoo Elina Aaltonen. 

Elina Aaltosen feelgood-romaani tuo romanttiseen tarinankerrontaan uudenlaisia, normatiivisuutta haastavia ulottuvuuksia ja tarjoaa takuuvarmaa kesän kirjaviihdettä”, sanoo Storytelin Suomen kustannuspäällikkö Essi Hellén

Kello käy, Sani! on kuunneltavissa vain Storytelissä. Se ilmestyy tänään 12.7. 

 

Storytel on Pohjoismaiden suosituin äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, jonka visiona on tehdä maailmasta hienojen tarinoiden avulla empaattisempi ja luovempi paikka. Suomessa Storytelin valikoima kattaa lähes miljoona ääni- ja e-kirjaa kahdeksalla eri kielellä. 

Storytel on myös kustannuskonserni, jonka kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista. Suomessa Storytel-konserniin kuuluvat TrueStory, Gummerus Kustannus sekä Aula & Co ja muissa Pohjoismaissa muun muassa Norstedts, StorySide, Lind & Co, People's Press, Rabén & Sjögren. Storytel julkaisee myös suoraan kuunneltaviksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjoja, äänikirjasarjoja sekä podcasteja, jotka ovat kuunneltavissa vain Storytelissä. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 25 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa. Suomessa Storytel aloitti toimintansa vuonna 2016. 

Yhteyshenkilöt

Noora Kunttu

PR & Events Manager