Mikko Kuustosen, Lina Schifferin ja Fathi Ahmedin komediashow Sukupolvileikkaus tuo TV:stä tutun formaatin kuulokkeisiin

2 huhtikuuta 2024

Storytel Original Sukupolvileikkaus on hykerryttävä audioshow ikäluokkien erkaantumisesta, menneisyyden karmaisevuudesta sekä vanhenemisen ihanuuksista. Se pureutuu kahdeksan jakson ajan hiljaisen sukupolven, boomereiden, sukupolvi x:n, millenniaalien sekä gen Z:n traumojen ja nostalgian ytimeen.

Voivatko sukupolvet ymmärtää toisiaan? Kaksi millenniaalia ja yksi koko kansan boomeri ottavat selvää. Mikko Kuustonen, Lina Schiffer ja Fathi Ahmed ovat Storytel Original Sukupolvileikkauksen panelistit, jotka avaavat herkimmät salaisuutensa sukupolviensa painolasteista ja katkerista törmäyksistä nykymaailman kanssa. 

Ensimmäisessä osassa esitellään jokainen sukupolvi ja sille ominainen trauma. Myöhemmin kyytiä saavat niin keski-ikä, miesten kauneusihanteet, kotibileet kuin Harry Potterkin. Kaupan päälle tarjoillaan annos kulttuurien välisiä eroja, kun suomalainen, somali ja italialainen mittelöivät kansojensa välisistä eroista ja tunnusmerkeistä.

Epävarmoina aikoina maailma tarvitsee komediaa ja naurua. Olen ylpeä ja onnellinen siitä, että juuri Storytel julkaisee ensimmäisenä Suomessa audiokomediapaneelin, joka käsittelee kaikkia ihmisiä koskettavaa aihetta; sukupolvia. Aiheen voi ottaa juuri niin vakavasti tai kevyesti kuin tahtoo, mutta jokainen kuuluu silti johonkin sukupolveen. Toivon Sukupolvileikkauksen tuovan nauruntyrskähdysten lisäksi uutta ajateltavaa kanssaihmisistä, nuoremmista ja vanhemmista, kivuista, muistoista, traumoista ja tulevaisuudesta sekä täysin uusia näkökulmia eri kulttuurien yhtäaikaiseen vaikuttamiseen Suomessa 2024”, sanoo Storytelin Suomen katalogista vastaava Essi Hellén, joka on myös ohjannut Sukupolvileikkauksen

Eilen 1.4. ilmestynyt Storytel Original Sukupolvileikkaus on kuunneltavissa vain Storytelissä. Äänisuunnittelun on tehnyt Miki Brunou. Sarjamuotoinen äänikirja sisältää kahdeksan jaksoa. 

Storytel on Pohjoismaiden suosituin äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, jonka visiona on tehdä maailmasta hienojen tarinoiden avulla empaattisempi ja luovempi paikka. Suomessa Storytelin valikoima kattaa lähes miljoona ääni- ja e-kirjaa kahdeksalla eri kielellä. 

Storytel on myös kustannuskonserni, jonka kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista. Suomessa Storytel-konserniin kuuluvat TrueStory, Gummerus Kustannus sekä Aula & Co ja muissa Pohjoismaissa muun muassa Norstedts, StorySide, Lind & Co, People's Press, Rabén & Sjögren. Storytel julkaisee myös suoraan kuunneltaviksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjoja, äänikirjasarjoja sekä podcasteja, jotka ovat kuunneltavissa vain Storytelissä. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 25 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa. Suomessa Storytel aloitti toimintansa vuonna 2016. 

Yhteyshenkilöt

Noora Kunttu

PR & Events Manager