Kuuntele, mistä Laura Friman ja Lauri Tamminen puhuivat häämatkallaan – käsittelyssä niin seksi, pettäminen kuin riidatkin

24 kesäkuuta 2024

Laura Friman ja Lauri Tamminen lähtevät häämatkalle muodikkaasti maata pitkin. Jokainen pariskunta tietää, että kahdenkeskinen automatka on hedelmällisimpien keskustelujen kehto. Matkalla äänitetyistä keskusteluista syntyi kahdeksanosainen Storytel Original Häämatka.

 

Laura Friman on radiojuontaja, toimittaja sekä yksi Suomen puhuttavimpia kolumnisteja. Lauri Tamminen on luova johtaja, kuvaaja ja ohjaaja, sekä Instagramin virallinen kuuma poikaystävä. Pari meni naimisiin viime vuonna. Liitto on molemmille toinen, ja kumpikin tahtoo tehdä asiat toisin kuin edellisissä suhteissaan. Häämatka-äänisarjassa kuulija pääsee kuokkimaan Lauran ja Laurin häämatkalle, jonka aikana laaditaan säännöt rakkaudelle. Sarja houkuttelee haastamaan myös omia ajatuksia parisuhteesta.

Sarjassa on kahdeksan jaksoa, joista kukin käsittelee jotain tiettyä parisuhteen osa-aluetta. Luvassa on esimerkiksi keskustelua rahasta, pettämisestä, seksistä, riitelystä ja suhdemuodoista. 

Näin julkaisun hetkellä molempia kauhistuttaa, että paljastamme itsestämme jotakin näin intiimiä ja uskallamme näyttäytyä myös epäsuotuisassa valossa. Uskomme kuitenkin kumpikin, että raivorehellisyys on arvokasta — meille ja jokaiselle kuulijalle”, sanovat Laura Friman ja Lauri Tamminen. 

Laurin ja Lauran äänitetyt keskustelut muodostavat kiehtovan äänisarjan, joka sopii kuin nakutettu kesän kuuntelulistoille – kenties jopa omia häitään suunnitteleville kuulijoille. Me Storytelillä pidämme uudenlaisista audiokerronnan muodoista, ja Häämatka tarjoaa erilaisen lähestymistavan käsitellä nykypäivän parisuhteita ja avioliittoa”, sanoo Storytelin vastaava tuottaja Sanni Koskela.

Storytel Original Häämatka on kuunneltavissa vain Storytelissä. Sarja ilmestyy tänään 24.6. Storytel on Pohjoismaiden suosituin äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, jonka visiona on tehdä maailmasta hienojen tarinoiden avulla empaattisempi ja luovempi paikka. Suomessa Storytelin valikoima kattaa lähes miljoona ääni- ja e-kirjaa kahdeksalla eri kielellä. 

Storytel on myös kustannuskonserni, jonka kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista. Storytel-konserniin kuuluvat muuan muassa suomalaiset kustantamot Gummerus Kustannus, Aula & Co ja TrueStory sekä pohjoismaiset kustantamot Norstedts, StorySide, Lind & Co, People's Press ja Rabén & Sjögren.

Storytel julkaisee myös suoraan kuunneltaviksi suunniteltuja Storytel Original -äänikirjoja ja äänisarjoja, jotka ovat kuunneltavissa vain Storytelissä. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 25 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa. Suomessa Storytel aloitti toimintansa vuonna 2016. 

Yhteyshenkilöt

Noora Kunttu

PR & Events Manager