Tietoa meistä & ota yhteyttä

Storytel on Pohjoismaiden suosituin äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, jonka visiona on tehdä maailmasta hienojen tarinoiden avulla empaattisempi ja luovempi paikka. Suomessa Storytelin valikoima kattaa lähes miljoona ääni- ja e-kirjaa kahdeksalla eri kielellä. Storytel on myös kustannuskonserni, jonka kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista. Suomessa Storytel-konserniin kuuluvat TrueStory, Gummerus Kustannus sekä Aula & Co ja muissa Pohjoismaissa muun muassa Norstedts, StorySide, Lind & Co, People's Press, Rabén & Sjögren. Storytel julkaisee myös suoraan kuunneltaviksi suunniteltuja Storytel Original -äänikirjoja ja äänisarjoja, jotka ovat kuunneltavissa vain Storytelissä. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 25 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa. Suomessa Storytel aloitti toimintansa vuonna 2016.

 

Yhteystiedot

STORYTEL OY

Käenkuja 3Aa, 00500 Helsinki
Yritys- ja yhteisötunnus: 2792250-7
Alv-tunnus: FI27922507

ASIAKASPALVELU

asiakaspalvelu@storytel.com

KÄSIKIRJOITUKSET

Onko sinulla idea tarinasta, joka ansaitsee tulla kuulluksi? Työskentelemme Storytel Original -projekteissa tiiviisti yhteistyössä kirjailijan kanssa, joten emme ota vastaan valmiita käsikirjoituksia. Lähetä sen sijaan idea ja lyhyt synopsis tarinastasi osoitteeseen kasikirjoitukset@storytel.com, niin otamme sinuun yhteyttä. 

STORYTEL AWARDS

Suuri äänikirjapalkinto - Storytel Awards on vuosittainen palkintojenjakogaala. Gaalassa palkitaan sekä kirjailijoita että äänikirjojen lukijoita.

Lue lisää.

Ota yhteyttä

Tuuva Harjanne

Country Manager


Noora Kunttu

PR & Events Manager


Essi Hellén

Catalog Manager Finland