Odotettu Becoming Sherlock -sarjan toinen osa on vihdoin täällä

18 kesäkuuta 2024

Becoming Sherlock – Poikkeavat on arvostetun trillerikirjailijan, Sarah J Naughtonin, televisio-, elokuva- ja romaanikirjailija Anthony Horowitzin luovan idean pohjalta kirjoittama äänikirja.

 

Menestyneen ja rikkaan liikemiehen hirvittävän murhan jälkeen ylikonstaapeli Lestrade hakee jälleen Sherlock Holmesin apua. Watsonin ja Sherlockin yrittäessä saada selville lisää Sherlockin menneisyydestä, jäljet ​​johdattavat heidät lahjakkaiden lasten kouluun, joka liittyy jotenkin murhaan. Suunta osoittaa kohti Poikkeavia – joukkoa villiä lapsia, jotka vaeltelevat Etelä-Lontoon kaduilla. Keitä he ovat ja mistä he tulivat? Kuka rahoitti koulun tutkimuksen? Ja onko vastaus tähän tapaukseen myös vastaus suureen kysymykseen – kuka on Sherlock Holmes?

Oli niin hauskaa ottaa Doylen tunnetuimpia hahmoja ja siirtää heidät Sherlockin ja Johnin tulevaisuuden Lontoon hämärään, dekadenttiseen maailmaan. Poikkeavat tutkii geenitekniikkaan liittyviä kysymyksiä ja mitä tapahtuu, kun ahneus ohittaa etiikan. Johnin inhimillisyyden ja Sherlockin loistokkuuden avulla sankarimme yrittävät saattaa roistot oikeuden eteen ja saavat samalla uusia, melko kyseenalaisia ystäviä”, sanoo Sarah J Naughton.

Storytel Original -trilogian ensimmäinen tarina maailman ikonisimmasta ja rakastetuimmasta etsivästä, Becoming Sherlock: Punainen kehä, julkaistiin Storytelissä joulukuussa 2023 kahdellatoista kielellä, ja se pääsi kymmenen kuunnelluimman äänikirjan listalle useimmissa Storytel-maissa. 

Becoming Sherlock -sarja perustuu Storytelin ja The Conan Doyle Estaten eksklusiiviseen sopimukseen, jonka ansiosta Storytel, yksi maailman suurimmista äänikirjojen suoratoistopalveluista, voi kehittää kokonaan uusia Sherlock Holmes -tarinoita, jotka on kirjoitettu ensisijaisesti äänimuotoon. 

Becoming Sherlock: Poikkeavat ilmestyy ​​vain Storytelissä 18.6.2024. Suomenkielisen version lukee Johannes HolopainenStorytel on Pohjoismaiden suosituin äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, jonka visiona on tehdä maailmasta hienojen tarinoiden avulla empaattisempi ja luovempi paikka. Suomessa Storytelin valikoima kattaa lähes miljoona ääni- ja e-kirjaa kahdeksalla eri kielellä. 

Storytel on myös kustannuskonserni, jonka kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista. Storytel-konserniin kuuluvat muuan muassa suomalaiset kustantamot Gummerus Kustannus, Aula & Co ja TrueStory sekä pohjoismaiset kustantamot Norstedts, StorySide, Lind & Co, People's Press ja Rabén & Sjögren.

Storytel julkaisee myös suoraan kuunneltaviksi suunniteltuja Storytel Original -äänikirjoja ja äänisarjoja, jotka ovat kuunneltavissa vain Storytelissä. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 25 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa. Suomessa Storytel aloitti toimintansa vuonna 2016. 

Yhteyshenkilöt

Noora Kunttu

PR & Events Manager