BookTok-hitti Kuinka rakastaa Jason Thornia ilmestyy nyt suomeksi

4 kesäkuuta 2024

Valtavaksi Booktok-ilmiöksi noussut romaani Kuinka rakastaa Jason Thornia ilmestyy tänään Storytelin omistaman StorySiden kustantamana suomeksi. Kirjailija Ella Maisen teokset keskittyvät usein ennalta-arvaamattomiin ihmissuhteisiin, ja niitä leimaa lämmin huumori sekä hyvin kehitetyt hahmot.

 

Tähän romanttiseen, hauskaan ja erittäin seksikkääseen romaaniin on ihana upota kuin kuumaan vaahtokylpyyn. 

Jason Thorn on nimi, jonka kaikki tietävät. Hän on kuuluisa näyttelijä, jolla on iso talo, kallis auto ja paha pojan maine. Mutta Olivelle Jason on hänen veljensä lapsuudenystävä ja poika, joka särki hänen sydämensä. Vuosia Olive on voinut lukea Jasonin kuulumisia vain juorulehtien sivuilta, kunnes Oliven ensimmäisestä romaanista tulee yllättäen bestseller ja elokuvan oikeudet myydään eniten tarjoavalle. Ja kuka muukaan on kiinnitetty pääosaan kuin Jason itse! Yhtäkkiä Olive löytää itsensä tuotantoyhtiön neuvotteluhuoneesta istumassa Jasonia vastapäätä. Eikä siinä kaikki, elokuvanteon lisäksi Olive suostutellaan esittämään juorulehdille Jasonin tyttöystävää, jotta Jasonin tahraantunut maine saataisiin korjattua. Mutta onko feikkideittailun takana sittenkin oikeita tunteita?

Kirjailija Ella Maise on syntynyt Ruotsissa ja asuu nykyisin Turkissa. Hänen kirjallisuutensa on saanut kiitosta siitä, miten se onnistuu yhdistämään kulttuurisia elementtejä ja universaaleja teemoja rakkaudesta ja ihmissuhteista. Maise on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, missä hän jakaa ajatuksiaan kirjoittamisesta ja pitää yhteyttä faneihinsa. Välillä hän toteuttaa jopa fanien toiveita ja kirjoittaa novelleja näiden äänestämistä hahmoista. 

Kirjan on kääntänyt suomeksi Sirpa Parviainen. Äänikirjan lukijat ovat Usva Kärnä ja Markus Niemi. Itsenäinen jatko-osa Kuinka vihata Adam Connoria ilmestyy suomeksi heinäkuussa. Kirjat tulevat saataville kaikkiin äänikirjapalveluihin. 

Miksi Kuinka rakastaa Jason Thornia on hitti?

BookTok-vaikutus: Romaani on noussut valtavaan suosioon TikTokin BookTok-yhteisössä, jossa kirjafanit jakavat innostustaan ja suosituksiaan. 

Elämyksellinen romantiikka: Kirja tarjoaa lukijoilleen syvällisen, kuuman ja tunteikkaan tarinan, joka viihdyttää.

Samaistuttavat hahmot: Jason ja Olive ovat hahmoja, joiden tarinaan on helppo uppoutua ja joiden tunteisiin voi samaistua.Storytel on Pohjoismaiden suosituin äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, jonka visiona on tehdä maailmasta hienojen tarinoiden avulla empaattisempi ja luovempi paikka. Suomessa Storytelin valikoima kattaa lähes miljoona ääni- ja e-kirjaa kahdeksalla eri kielellä. 

Storytel on myös kustannuskonserni, jonka kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista. Storytel-konserniin kuuluvat muuan muassa suomalaiset kustantamot Gummerus Kustannus ja TrueStory sekä pohjoismaiset kustantamot Norstedts, StorySide, Lind & Co, People's Press ja Rabén & Sjögren.

Storytel julkaisee myös suoraan kuunneltaviksi suunniteltuja Storytel Original -äänikirjoja ja äänisarjoja, jotka ovat kuunneltavissa vain Storytelissä. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 25 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa. Suomessa Storytel aloitti toimintansa vuonna 2016. 

Yhteyshenkilöt

Noora Kunttu

PR & Events Manager