Storytel-tilauksen tekemiseen on yksi erityisen hyvä hetki

16 toukokuuta 2024

Alkukesän ajan Storytelin Premium-tilausmallin voi saada pysyvällä 50 prosentin alennuksella. Alennus on voimassa niin kauan kuin asiakas pysyy Storytel Premium -tilaajana. Tarjous alkaa tänään ja on voimassa 13.6.2024 saakka. Lisäksi Basic-tilaukseen on luvassa parannuksia. 

 

Storytelin Basic-tilauksen nimi muuttuu. 17.6.2024 alkaen 20 tuntia kuukaudessa sisältävän tilauksen nimi on Flex. Uusi nimi kuvaa mahdollisuutta säästää käyttämättä jääneet kuuntelutunnit myöhemmin käytettäväksi. Ominaisuus tuodaan sekä uusille että nykyisille Basic-asiakkaille. 

100 tuntia kuukaudessa sisältävään Premium-tilaukseen on tarjolla historiallisen hyvä alennus. Uudet asiakkaat saavat Premium-tilauksen pysyvällä 50 prosentin alennuksella. Tarjous on voimassa 13.6.2024 saakka. 

Lisäksi tarjoomaan tuodaan uusi opiskelijatilaus. Opiskelijat saavat 50 prosentin alennuksen Basic-tilauksesta.

Storytel on monesti palkittu Suomen markkinalla parhaasta käyttäjäkokemuksestaan. Nyt haluamme palkita sitoutuneita käyttäjiämme antamalla heille mahdollisuuden säästää tilauksensa käyttämättömiä tunteja. Samalla tuomme uusille asiakkaille mahdollisuuden aloittaa äänikirjojen kuuntelun ennennäkemättömällä, pysyvällä alennuksella. Hyvällä tarjouksella houkuttelemme ihmisiä maksamaan kirjallisuudesta jatkuvasti ilmaisten kokeilujaksojen hyödyntämisen sijaan”, sanoo Storytelin Suomen maajohtaja Tuuva Harjanne

Storytel on voittanut useita äänikirjapalveluiden vertailuja, viimeisimpänä Tivin vertailun helmikuussa 2024. Storytelin Pohjoismaisen äänikirjatutkimuksen mukaan 69% suomalaisista kuuntelee äänikirjoja. 58% suomalaisista sanoo kuuntelevansa äänikirjoja, koska voi samalla tehdä muita asioita, kuten pyöräillä, juosta, siivota tai hoitaa puutarhaa. 68% Storytelin käyttäjistä kuuntelee yhtä paljon arkisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä. 

 

Storytelin tilausmallit 17.6.2024 jälkeen

Flex: 20 tuntia kuuntelua kuukaudessa, mahdollisuus säästää kuuntelematta jääneitä tunteja tulevaisuutta varten. Hinta 9,99€/kk

Student: Flex-tilaus hintaan 4,99€/kk

Premium: 100 tuntia kuuntelua kuukaudessa. Hinta 19,99€/kk

Unlimited: Rajaton kuuntelu. Hinta 24,99€/kk

Family: 2-6 käyttäjätiliä, jokaiselle 100 tuntia kuuntelua kuukaudessa. Hinta alkaen 21,98€/kkStorytel on Pohjoismaiden suosituin äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, jonka visiona on tehdä maailmasta hienojen tarinoiden avulla empaattisempi ja luovempi paikka. Suomessa Storytelin valikoima kattaa lähes miljoona ääni- ja e-kirjaa kahdeksalla eri kielellä. 

Storytel on myös kustannuskonserni, jonka kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista. Storytel-konserniin kuuluvat muuan muassa suomalaiset kustantamot Gummerus Kustannus, Aula & Co ja TrueStory sekä pohjoismaiset kustantamot Norstedts, StorySide, Lind & Co, People's Press ja Rabén & Sjögren.

Storytel julkaisee myös suoraan kuunneltaviksi suunniteltuja Storytel Original -äänikirjoja ja äänisarjoja, jotka ovat kuunneltavissa vain Storytelissä. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 25 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa. Suomessa Storytel aloitti toimintansa vuonna 2016. 

Yhteyshenkilöt

Noora Kunttu

PR & Events Manager