Suosituille Juoksukoululle ja Kävelykoululle jatkoa – Kehonhuoltokoulu ilmestyy tänään

15 toukokuuta 2023

Juoksuvalmentaja Saija Huhtiniemen suuren suosion saaneet Juoksukoulu ja Kävelykoulu saavat tänään jatkoa, kun vastaavaan tyyliin toteutettu Kehonhuoltokoulu ilmestyy. Kehonhuoltoharjoituksiin ei tarvita välineitä.

 

Storytel Original Kehonhuoltokoulu sisältää kahdeksan jakson verran valmennusta kehonhuollossa. Jokainen jakso ottaa huomioon eri tason liikkujat. Suosikkivalmentaja Saija Huhtiniemi, joka on myös suosittujen Juoksukoulun ja Kävelykoulun takana, ohjaa lempeät harjoitukset tuttuun kannustavaan tyyliinsä. 

Kehonhuoltokoulu tarjoaa matalan kynnyksen kehonhuoltoa, jonka liikkeitä jokainen voi tehdä omalla tasollaan ja omaa kehoaan kuunnellen. Kehonhuoltokoulun jokainen jakso painottuu tiettyyn kehon osaan tai liikeketjuun. Jaksot on suunniteltu niin, että niitä voi tehdä haluamassaan järjestyksessä ja suosikkijaksoihin voi palata aina uudelleen ja uudelleen. Monet jaksoista sisältävät kehonhuolto-osuuden lisäksi loppurentoutuksen ja mindfulness-osion, jotka tekevät harjoituksista ihanan palauttavan hetken sekä mielelle että keholle”, sanoo Saija Huhtiniemi.

Aikaisemmin julkaistut Juoksukoulu ja Kävelykoulu ovat olleet Storytelissä valtavan suosittuja ja sisällöt ovat saaneet käyttäjiltämme aivan poikkeuksellisen paljon hyviä arvioita. Sisältöjä kuunnellaan tasaisesti vuodesta toiseen ja moni tarttuu niihin uudelleen ja uudelleen, etenkin näin kesän lähestyessä”, kertoo Storytelin sisältöpäällikkö Hanna Walldén

Kehonhuoltokoulu on kuunneltavissa vain Storytelissä. Sen harjoituksia varten kuuntelija ei tarvitse kuin hiukan tilaa ja pehmeän alustan, kuten maton. Harjoitukset on suunniteltu niin, että niitä voi tehdä milloin vain, esimerkiksi lempeänä aloituksena päivälle tai rentoutuksena ennen nukkumaanmenoa.

 

Storytel on Pohjoismaiden suosituin äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, jonka visiona on tehdä maailmasta hienojen tarinoiden avulla empaattisempi ja luovempi paikka. Suomessa Storytelin valikoima kattaa lähes miljoona ääni- ja e-kirjaa kahdeksalla eri kielellä.

Storytel on myös kustannuskonserni, jonka kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista. Suomessa Storytel-konserniin kuuluvat TrueStory, Gummerus Kustannus sekä Aula & Co ja muissa Pohjoismaissa muun muassa Norstedts, StorySide, Lind & Co, People's Press, Rabén & Sjögren. Storytel julkaisee myös suoraan kuunneltaviksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjoja, äänikirjasarjoja sekä podcasteja, jotka ovat kuunneltavissa vain Storytelissä. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 25 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa. Suomessa Storytel aloitti toimintansa vuonna 2016. 

Yhteyshenkilöt

Noora Kunttu

PR & Events Manager


Tuoreimmat uutiset