Suosittu Lintukoto-trilleri saa jatkoa

5 kesäkuuta 2023

Kaisa Paaston debyyttidekkari, psykologinen trilleri Lintukoto saa jatkoa. Menestyskirjan odotettu jatko-osa on nimeltään Linnunloukku. Psykologiset trillerit ja ihmissuhdetrillerit ovat äänikirjoina erittäin suosittua sisältöä Storytelissä.

 

Aiemmin lastenkirjoja kirjoittanut Kaisa Paasto debytoi viime vuonna dekkarikirjailijana ja jatkoa saadaan tänään, kun Storytel Original Linnunloukku ilmestyy. Storytelin käyttäjät pitävät erityisesti sarjoista, joten jatko-osa on ollut odotettu. 

Storytel Original Lintukodosta tutuksi tulleiden Nooran ja Ollin elämä on kieppunut hallitsemattomassa spiraalissa aina siitä lähtien, kun Noora tunnusti hirvittävän tekonsa. Sen puhtoisempi ei ole Ollikaan, mutta saavuttuaan parisuhteen nollapisteeseen he ovat päättäneet aloittaa alusta. Noora yrittää rakentaa uutta elämää, Olli jatkaa vanhaa. He ovat niin koteloituneita menneisyyteen ja omiin ongelmiinsa, etteivät huomaa tyttäriensä hätää. Kun tuntematon mies lähestyy kyseenalaisin aikein heidän kapinoivaa tytärtään, on jo liian myöhäistä alkaa korjata virheitään. 

"Kun Lintukoto oli julkaistu, sen henkilöt halusivat minulta vielä jotain. Varsinkin Laura vaati päästä ääneen. Laura on niin vahva hahmo, ettei minusta ollut kieltäytymään. Kirjoittaessa tuntui vahvasti siltä kuin olisin luomassa uutta genreä: perhetrilleriä", kertoo Kaisa Paasto. 

Linnunloukku on hieno esimerkki siitä, miten lukijat kiintyvät tarinoihin ja haluavat palata niiden maailmaan yhä uudelleen. Kaisa Paaston on rakentanut ainutlaatuisen tarinallisen maailman, jossa perheen sisäisiä ristiriitoja ja traumoja käsitellään psykologisen trillerin keinoin”, sanoo Storytelin Suomen kustannuspäällikkö Essi Hellén

Linnunloukun lukevat Paavo Kerosuo, Annika Poijärvi ja Maija Lang. Se on kuunneltavissa ainoastaan Storytelissä. 

 

Storytel on Pohjoismaiden suosituin äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, jonka visiona on tehdä maailmasta hienojen tarinoiden avulla empaattisempi ja luovempi paikka. Suomessa Storytelin valikoima kattaa lähes miljoona ääni- ja e-kirjaa kahdeksalla eri kielellä. 

Storytel on myös kustannuskonserni, jonka kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista. Suomessa Storytel-konserniin kuuluvat TrueStory, Gummerus Kustannus sekä Aula & Co ja muissa Pohjoismaissa muun muassa Norstedts, StorySide, Lind & Co, People's Press, Rabén & Sjögren. Storytel julkaisee myös suoraan kuunneltaviksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjoja, äänikirjasarjoja sekä podcasteja, jotka ovat kuunneltavissa vain Storytelissä. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 25 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa. Suomessa Storytel aloitti toimintansa vuonna 2016. 

Yhteyshenkilöt

Noora Kunttu

PR & Events Manager


Tuoreimmat uutiset