Storytel julkaisee sovelluksen autoille

27 kesäkuuta 2022 - Viimeksi päivitetty 24 elokuuta 2022

Ääni- ja e-kirjapalvelu Storytel esittelee uuden, autoille suunnitellun sovelluksen. Uutuus mahdollistaa käyttäjille äänikirjojen kuuntelun tien päällä kulkuneuvon oman näytön kautta.

Storytel lanseerasi äskettäin sovelluksen Apple Watchille ja Wear OS -käyttöjärjestelmää hyödyntäville älykelloille. Nyt ääni- ja e-kirjapalvelu julkaisee uuden sovelluksen kaikille autoille, joissa on Googlen palveluita. 

Suurin osa autojen käyttäjistä arvostaa mahdollisuutta hallita kaikkia järjestelmiä auton näytön kautta koskematta itse mobiililaitteeseen. Storytelin Android Automotive OS -sovellus vastaa tähän tarpeeseen. Autoilijat löytävät nyt kuuntelussa olevat kirjansa samasta paikasta kuin muutkin auton toiminnot – auton näytöstä.

Laitteidenvälisen synkronoinnin avulla Storytelin käyttäjät voivat vaihtaa laitetta ja jatkaa äänikirjansa kuuntelua sujuvasti, oli kyse sitten auton sovelluksesta, iPhonesta, Android-puhelimesta, Apple Watchista tai muusta älykellosta. 

Storytelin autosovelluksen julkaiseminen tarkoittaa, että käyttäjät voivat kuunnella tarinoita vielä yhdellä laitteella lisää, mikä tuo suuren kirjastomme entistä paremmin saavutettavaksi. Olemme todella iloisia, että voimme tarjota tilaajillemme tämän uuden mahdollisuuden sisällyttää äänikirjakokemus kaikille elämänalueille”, sanoo Mikael Holmquist, Director of Product. 

Autosovellusta on testattu yhteistyössä Volvon kanssa, Volvon kehittäjäportaalin avulla. Sovellus on nyt saatavilla kaikissa Storytel-maissa kaikille autoille, jotka käyttävät Android Automotive -käyttöjärjestelmää. Sovelluksen käyttöön tarvitaan aktiivinen Storytel-tilaus. 

 

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista, jonka visiona on tehdä maailmasta empaattisempi paikka tarinoiden kautta. Palvelu toimii älypuhelimelle tai tabletille ladattavan mobiilisovelluksen kautta ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden nauttia tarinoista rajattomasti missä ja milloin vain. Suomessa Storytelin valikoima kattaa yli 500 000 ääni- ja e-kirjaa.

Paitsi digitaalinen kirjapalvelu Storytel on myös kasvava kustannuskonserni. Storytelin kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista, kuten Norstedts, Gummerus Kustannus, Massolit, StorySide, Aula & Co, Printz Publishing, People's Press, Rabén & Sjögren, B. Wahlströms ja Norstedts Kartor. Storytel julkaisee myös itse suoraan kuunneltaviksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjoja, äänikirjasarjoja sekä podcasteja. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 25 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa.

Yhteyshenkilöt

Noora Kunttu

PR & Events Manager


Tuoreimmat uutiset