Päivi Alasalmen mestarillisen rikossarjan viides osa ilmestyy tänään

8 marraskuuta 2023

Tänään 8.11. ilmestyvä Storytel Original Tuhon airut on Päivi Alasalmen Hallavainen-sarjan viides osa. Tampereelle sijoittuvat dekkarit ovat tutkielmia ihmismielen pimeistä puolista.

Tuhon airut kylvää kauhua Tampereella. Hänen ensimmäiselle uhrilleen ei jää mitään mahdollisuutta pelastautua hyökkääjän keksimältä ovelalta tekotavalta. Hän ei myöskään jää viimeiseksi uhriksi. 

Kirjallisuuspiireissä leikkimielisesti alamaailman kuningattareksi ja kirja-arvioissa murharouvien ykköseksi tituleerattu Päivi Alasalmi on kirjoittanut lähes kolmekymmentä teosta, joissa hän on tutkinut ihmismielen pimeitä puolia. Murhaajassa häntä kiinnostaa enemmän motiivi kuin henkilöllisyys. Kenestä tahansa voi tulla murhaaja, kun syy on tarpeeksi hyvä. Storytel Original Tuhon airut on Hallavainen-sarjan viides osa. Kaikki osat lukee Jani Karvinen.  

Jotkut haavat eivät parane koskaan. Jos kostaja malttaa odottaa ja jäähdyttää kostonsa huolella, onko poliisilla mitään mahdollisuutta saada häntä kiinni? Karla, kaksonen helvetistä, on siepannut Anun ja Hallavaisen vauvan. Sitä tekoa Tampereen poliisikunta ei voi antaa hänelle ikinä anteeksi”, kertoo Päivi Alasalmi.  

Jännitys ja dekkarit on ollut alusta alkaen Storytelin suosituin genre, kun tarkastellaan sisältöjen parissa vietettyä aikaa. Tänä vuonna genren kulutus on vain kasvanut entisestään ja jopa lähes 30 prosenttia palvelun kokonaiskulutuksesta tulee dekkareista ja jännityskirjallisuudesta. 

Tyypillinen dekkareiden kuuntelija ahmii etenkin kirjasarjoja ja valtaosa kuunnelluimmista genren sisällöistä on osa sarjaa. Äänikirjapalveluissa sarjan kaikki osat ovat helposti saatavilla, ja kun sarjaan jää koukkuun, sen parissa vietetään helposti pitkiäkin aikoja. Sarjan uuden osan ilmestyessä myös aikaisemmin ilmestyneiden osien kulutus kasvaa lähes poikkeuksetta”, sanoo Storytelin sisältöpäällikkö Hanna Walldén

 

Storytel on Pohjoismaiden suosituin äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, jonka visiona on tehdä maailmasta hienojen tarinoiden avulla empaattisempi ja luovempi paikka. Suomessa Storytelin valikoima kattaa lähes miljoona ääni- ja e-kirjaa kahdeksalla eri kielellä.  

Storytel on myös kustannuskonserni, jonka kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista. Suomessa Storytel-konserniin kuuluvat TrueStory, Gummerus Kustannus sekä Aula & Co ja muissa Pohjoismaissa muun muassa Norstedts, StorySide, Lind & Co, People's Press, Rabén & Sjögren. Storytel julkaisee myös suoraan kuunneltaviksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjoja, äänikirjasarjoja sekä podcasteja, jotka ovat kuunneltavissa vain Storytelissä. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 25 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa. Suomessa Storytel aloitti toimintansa vuonna 2016. 

 

Yhteyshenkilöt

Noora Kunttu

PR & Events Manager


Tuoreimmat uutiset