Lotta Hintsan ja Laura Arffmanin menestyskirjalle jatko-osa

4 joulukuuta 2023

Lotta Hintsan ja Laura Arffmanin suurmenestykseksi noussut Elämäni vuoret saa tänään jatko-osan. Kaikissa ääni- ja e-kirjapalveluissa ilmestyvä Elämäni vuoret 2 kertoo, miten Lotta Hintsa alkoi kiivetä yksin ja löytää itsensä urheilijana.

 

Elämäni vuoret 2 (TrueStory) kertoo Lotta Hintsan matkasta Aconcagualle. Hintsa matkaa vuorelle keskittyneenä ja hyvin harjoitelleena yrittämään nopeusnousuennätystä. Reissu alkaa kuitenkin vastoinkäymisellä, sillä puoliso ja valmentaja Don Bowien matka peruuntuu yllättäen ja seikkailun päätyttyä pariskunta on eron edessä.

Laura Arffmanin kirjoittamassa kirjassa Hintsa kohtaa monenlaisia vastoinkäymisiä niin vuorilla kuin elämässäkin. Vuosi tuo hänen elämäänsä suuria mullistuksia. Keskellä seikkailujaan hän pysähtyy pohtimaan, miten sairastuminen vaikuttaa hänen kiipeilyuraansa ja miten hän pärjää eron jälkeen yksin, kun sydän on raskas suruista. Ja kuka hän on kiipeilijänä ilman kiipeilypariaan.

Olen iloinen, että kuljin juuri tämän kyseisen vuoden nauhuri kädessä. Toivon, että tarinani ja pohdintani tiukoissakin paikoissa voi tuoda teille kuuntelijoille uusia näkökulmia oman elämänne vuoriin jos ja kun niitä vastaan tulee”, sanoo Lotta Hintsa. 

Oli hienoa päästä taas vuorimatkoille mukaan, sillä yllättäviä käänteitä ei taaskaan puuttunut. Toivon, että Lotan retket saavat kuulijat ja lukijat jälleen pysähtymään hetkeksi ja ehkä näkemään myös seikkailuja oman elämän käänteissä”, kertoo Laura Arffman. 

Suomalaiset naisurheilijat ovat edelleen aliedustettuina kirjallisuudessa. On riemukasta saattaa tämä kirja Lotta Hintsan ainutlaatuisesta matkasta vuorikiipeilijänä kuuntelijoiden korviin. Urheilun superammattilainen Laura Arffman on juuri oikea henkilö kirjoittamaan Hintsan polusta”, sanoo Storytelin Suomen Catalog Manager Essi Hellén

Äänikirja sisältää runsaasti Lotta Hintsan matkoillaan nauhoittamia pohdiskelevia äänipätkiä. Laura Arffman lukee kirjan muilta osin. Elämäni vuoret 2 ilmestyy tänään kaikissa ääni- ja e-kirjapalveluissa. 

 

 

Storytel on Pohjoismaiden suosituin äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, jonka visiona on tehdä maailmasta hienojen tarinoiden avulla empaattisempi ja luovempi paikka. Suomessa Storytelin valikoima kattaa lähes miljoona ääni- ja e-kirjaa kahdeksalla eri kielellä. 

Storytel on myös kustannuskonserni, jonka kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista. Suomessa Storytel-konserniin kuuluvat TrueStory, Gummerus Kustannus sekä Aula & Co ja muissa Pohjoismaissa muun muassa Norstedts, StorySide, Lind & Co, People's Press, Rabén & Sjögren. Storytel julkaisee myös suoraan kuunneltaviksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjoja, äänikirjasarjoja sekä podcasteja, jotka ovat kuunneltavissa vain Storytelissä. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 25 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa. Suomessa Storytel aloitti toimintansa vuonna 2016. Yhteyshenkilöt

Noora Kunttu

PR & Events Manager


Tuoreimmat uutiset